Hudforbedring


PriserBestill timeGratis konsultasjonDenne behandlingspakken som inneholder 10 laserbehandlinger, ultralydundersøkelser, konsultasjoner samt den beste servicen vi er i stand til å gi deg koster totalt kr. 20.000,-. Vi gjør alt vi kan for at du skal få et godt resultat!


Kort om behandlingen


Denne behandlingen vil gi deg en sterkere, jevnere, sunnere og flottere hud.

Hvis du ønsker å
- redusere rynker og fine linjer
- stimulere produksjon av collagen og elastin
- fjerne/redusere pigmentflekker
- fjerne/redusere fregner
- fjerne/redusere acnearr
- forbedre hud
er du velkommen til å få utført denne behandlingen hos oss.

For å gi deg det beste resultatet og den tryggheten du trenger for å vite at du velger riktig klinikk med riktig utstyr gir vi deg gratis ultralydundersøkelse av huden din både før behandling, etter endt behandling og gjerne en undersøkelse til - noen måneder etter avsluttet behandling.

Dette behandlingsprogrammet er så godt som smertefritt. Vi gir deg én behandling ca. hver 14. dag - totalt 10 behandlinger. Vi bruker flere programmer på laseren som vi etter snart 13 års erfaring har sett gir et optimalt resultat. Laserterapeutene på Drammen Laserklinikk har utført denne prosedyren flere tusen ganger hver, og er meget erfarne på området.

Det har vært utført betydelig forskning på denne type behandling og konklusjonen på de fleste studier er at behandlingen passer godt for mennesker som ønsker forbedret hud med minimal "nede tid", og at den passer alle hudtyper - også asiatisk hud.

Velg Norges mest anbefalte laserklinikk - og kanskje Norges største - som i 2017 fikk 1326 NYE kunder og som utførte hele 7804 laserbehandlinger.


Ultralydbilde:


Den gule fargen viser overflaten på huden. All farge - gul, rød, blå - er collagen og elastin som er svært viktig for å opprettholde en sunn og flott hud. Bildet viser før og etter et prosjekt hvor vi har foretatt 10 laserbehandlinger med ca. 2 ukers mellomrom.