Fraksjonell behandling


PriserBestill timeGratis konsultasjon

Ved behandling med Fraksjonell CO2 laser kan vi redusere rynker og linjer i ansiktet. Bruken av Fraksjonell CO2 laser gir svært gode resultater på rynker etter bare en behandling.

Fraksjonell laser er etter all sannsynlighet den mest virkningsfulle metoden i forbindelse med hudforbedring. Behandlingen med fraksjonell CO2 laser gir en fornyelse av hudens øverste hudlag (horncellelaget), samt oppstramming av bindevevet. Behandlingen bremser aldringsprosessen og fører til en klar forbedring av hudens utseende. Laserbehandlingen hjelper huden til å sette i gang collagenproduksjonen som sørger for spenst, fasthet og fuktighet.

Du oppnår en friskere hudfarge, forminsking av grove porer, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles også glattere, mykere og fastere. Kort rekonvalesenstid, behandlingen gjør at ca 70 % av huden er urørt, noe som gjør tilhelingen raskere. Laser virker stimulerende på alle cellene i huden. Nye elastiske fibre blir bygget opp og kollagenet blir stimulert slik at det virkelig er snakk om hudfornyelse. Cellene som bygger opp kollagenet i huden styrkes, og blodsirkulasjonen og oksygenopptaket i cellene øker.


​Forberedelse før behandling


Alle som skal ha fraksjonell laserbehandling bør holde seg borte fra sola 4 uker før behandling. En time før behandlingen får man smertekrem i ansiktet for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.


​Etter behandling


Man må man regne med å ikke se veldig "representabel" ut de fire-fem første dagene. Drammen Laserklinikk gir alle sine kunder gratis etterbehandling med biostimulerende laser hver dag i inntil en uke, for å gjøre rekonvalsenstiden så kort som mulig og for å resultatoptimere behandlingen.


Kontraindikasjoner


Vi behandler ikke gjerne mennesker som har en kjent disposisjon for å få arrdannelser ("hypertrofiske arr") eller har lett for å få pigmentforandringer. Ellers fraråder vi folk med alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, betydelig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom fraksjonell laserbehandling. Personer som har gått på Roaccutan tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før et år etter avsluttet behandling.Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid.Pris pr. behandling for hele ansiktet er kr. 10.000,-.

I denne prisen får alle kunder biostimulerende laser for opptil kr. 2.500,- gratis fordi vi ser at denne etterbehandlingen minimaliserer rekonvalsenstiden og også optimaliserer resultatet