Fjerning av tatovering


PriserBestill timeGratis konsultasjon

Metoden for å fjerne tatoveringer med laser er godt utprøvd og dokumentert. I de aller fleste tilfeller fjerner vi tatoveringen helt med laser. I noen tatoveringer kan svake skygger/ rester av pigmenter bli igjen etter avsluttet behandling.

Utfallet av behandlingen varierer fra person til person og på ulike deler av kroppen. Mange tatoveringer forsvinner helt, mens andre tatoveringer imidlertid etterlater en svak skygge eller rester av pigment. De beste resultatene får vi når tatoveringen er svart eller har mørke pigmenter.

Det er nesten umulig å gi en prognose hvordan behandlingen vil bli på telefon. Vi anbefaler alltid en konsultasjon med en test behandling på et lite område. Men det bør være sagt med en gang, er det mye lettere å få en tatovering enn å fjerne det!


​Antall behandlinger og total behandling.


Et estimat for antall behandlinger kan gis først etter testbehandlingen. Behandlingene er vanligvis annenhver måned med to måneder (8 uker) intervaller. Dette er fordi kroppen trenger tid på å fjerne pigmenter som er behandlet med laser. Dette intervallet kan ikke bli mindre. Det kan ta mellom 4-8 behandlinger for å se sluttresultatet – noen ganger trenger man enda flere behandlinger. Totalt antall nødvendige behandlinger avhenger av flere faktorer; antall farger i tatoveringen, hvor lenge tatoveringen har sittet på, hvor dyp den er, behandlingsform og individuell respons på behandling.


​Faktorer som spiller inn når man skal fjerne tatoveringer


Fargene på tatoveringen, antall lag på tatoveringen og hvor på kroppen det er. Hvor tatovering er ikke spiller så mye for blekingen, men den kan ha en potensiell risiko for arrdannelse. I tillegg heler hvert individ forskjellig. Det blir sjelden arr i ansiktet, hender og underarmer. Når du kommer til halsen, nakken, øvre armer og skuldre øker risikoen for arrdannelse. Overkroppen, mage og rygg er mest utsatt for arrdannelse. Vi har fjernet tatoveringer siden januar 2007 og har ikke registrert arrdannelse enda på noen av våre pasienter så vi vil si at faren for å få arr er minimal.


Behandlingsform


Vi holder laseren som en penn mot huden. Laserlyset kommer i skarpe pulser og vi flytter laserhåndstykket på tatoveringen din. Laserterapeuten og pasienten bruker vernebriller under behandling. I løpet av behandlingen sier noen det gjør litt vondt, men det varierer mye fra person til person. Mange føler seg "som om noen kuttet en gummistrikk mot huden din." Men de fleste mener det var mindre smertefullt å få tatovering enn å fjerne det.


Priser


Hva fjerning av en tatovering vil koste avhenger av størrelsen – man må derfor komme til en konsultasjon for å få en eksakt pris. Drammen Laserklinikk gir en fastpris på denne behandlingen. dvs. at man betaler en pris første gangen får behandling – dette gir kunden rett til å komme ubegrenset antall ganger til tatoveringen er borte. Ingen overraskelser mht. pris underveis.