Fjerning av føflekker


PriserBestill timeGratis konsultasjon

Ved fjerning av føflekker, fibromer, etc bruker vi CO2 laser. Det er vår ansvarlige lege, Dr. Pedro Sait som utfører behandlingene med denne laseren. Føflekker blir undersøkt nøye og ved den minste tvil om malignitet – om den er ondartet - sender vi inn prøver og følger opp dette.

Dr. Pedro Sait har mange års erfaring med å fjerne føflekker/fibromer etc. med CO2 Laser og hans daglige virke består stort sett av å fjerne føflekker – så han har svært god både kunnskap og erfaring på dette området.


Prosedyre ved fjerning av føflekker


Spesielt i ansiktet er vi forsiktige så vi ikke tar for mye og lager "søkk" i huden – dette kan i noen tilfeller bety at ikke alt blir borte ved første behandling. Da må man komme tilbake og ta litt til. Dette medfører ikke ekstra kostnader for våre kunder. Hos oss betaler du for resultatet – ikke for antall behandlinger.

I løpet av noen timer vil det dannes en skurv på det lille området føflekken var. Denne skurven skal ikke rives av – den vil falle av av seg selv etter ca. en uke. Da er det ny fin hud på stedet der føflekken var, og dette området skal man beskytte godt for sol. Hvis det etter en tid kommer farge tilbake på føflekken kan det hende at vi må behandle den en gang til.

Det verste som kan skje ved en slik behandling er at man kan miste pigmentet der føflekken var. Dvs. at det blir en hvit prikk der føflekken var på huden. Dette skjer veldig sjelden, men kan forekomme. Ved fjerning av veldig store føflekker kan det bli et lite arr. Fjerning av føflekker med CO2 laser gir mye mindre arr enn tradisjonell behandling hvor man bruker kniv til å skjære det bort.Alle er velkomne til å få gratis konsultasjon med Dr. Pedro Sait for å få et prisoverslag og en samtale for å planlegge behandlingen.