Biostimulerende laserbehandling


PriserBestill timeGratis konsultasjon

Biostimulerende laserbehandlig fører til raskere reparasjon av vev (sår, muskler sener, ben, nerver), reduserer betennelser, og reduserer smerte der laserlyset blir anvendt.

Vi har veldig stor kapasitet med hensyn til utstyr for medisinsk laserbehandling. Vårt utstyr tillater oss å bruke veldig mye laserlys på en gang så du får mye behandling på kort tid. 

Eks.: Det finnes lasere som har 4 laserdioder og det tar en viss tid å gå over visse områder. Vi bruker konsekvent 2 x 12 laserdioder og vi kan dermed jobbe 6 x så raskt som den ene laseren med 4 dioder.  Dette kommer kunden til gode siden vi kan behandle store områder på kort tid.

Vi har i tillegg en stor laser som dekker en halv kvadratmeter. 
Denne produserer mye laserlys og den kan vi i de fleste tilfeller bruke samtidig med de andre laserdiodene. Dette gir mye effekt på kort tid. Det finnes lasere i ganske umiddelbar nærhet som til forveksling kan se lik ut som den vi har. Det kunden ikke verken ser eller har mulighet til å vite er at hver diode på denne laseren vil gjøre det nødvendig å behandle området 41 ganger så lenge som vi trenger med vår laser for å oppnå samme effekt. 

Dette er viktig kunnskap når man velger klinikk. Vi er behjelpelige med informasjon til kunder som velger å komme til oss og om noen ønsker veiledning eller informasjon bistår vi gjerne med vår kunnskap som strekker seg over mer enn 26 år innen faget.  Vi har også tett kontakt med forskere og fysikere som gjerne bidrar med sine kunnskaper på området.

Innenfor behandlingstiden vil du som kunde få tilgang på alle medisinske lasere til nedenfornevnte pris. Dette betyr at vi f.eks. på en halvtime kan rekke å behandle to vonde knær + en vond rygg.  

15 min koster kr. 600,-

1/2 time koster kr. 1.200,-

1 time koster kr. 2.400,-

Du er velkommen til oss for gratis og uforpliktende konsultasjon. Velkommen!

Har du eller kjenner du noen som sliter med smerter i forbindelse med nedenfornevnte plager så kan vi kanskje hjelpe til. Det finnes vitenskapelig dokumentasjon på at laserbehandling kan være svært effektivt på dette. Behandlingen er helt smertefri og det er ingen bivirkninger i forbindelse med behandlingen.

Laserbehandling påvirker immunforsvaret lokalt, behandlingen er anti-inflammatorisk og kan påvirke smertetilstander omgående.